Γιώργος Λιάγκας Vs Φωτεινή Πετρογιάννη: Σφαγή στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1

Εκτός εαυτού βγήκαν σήμερα στον αέρα του ΑΝΤ1 Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη. Όλα άρχισαν στη διάρκεια της κουβέντας για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, μετά από διαφωνίες που είχαν σχετικά με το θέμα.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Αρχικά, ο διάλογος που ανέβασε την ένταση ήταν ο εξής:

Advertisement

Γ.Λ. Κρεμάσαμε μια γυναίκα, χωρίς να το θέλει, στα μανταλάκια. Θα μου πεις, η κοινωνία αυτή τελικά θα κάνει τη γυναίκα αυτή ηρωίδα; Πολύ πιθανό, θα γίνει η ιέρεια του #metoo στην Ελλάδα η συγκεκριμένη κυρία και το αξίζει και μπράβο της, αν ισχύουν οι καταγγελίες προφανώς.

Φ.Π. Επειδή λέει ότι θα ηρωποιηθεί, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον.

Advertisement

Γ.Λ. Αν ευσταθούν οι καταγγελίες είπα. Μη βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει.

Φ.Π. Δεν λέω για σένα Γιώργο μου, δεν λέω για σένα. Άλλο πράγμα θέλω να πω.

Γ.Λ. Μη δημιουργείς εντυπώσεις.

Φ.Π. Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις; Δεν με άφησες να ολοκληρώσω. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι όλοι μαζί της και αυτό είναι που με στενοχωρεί εμένα. Είναι άλλο να πεις δεν ξέρω αν ευσταθούν όλα αυτά και θα το κρίνει η δικαιοσύνη και άλλο να σπεύδεις να γράψεις ότι το εκμεταλλεύεται, γιατί το είπε τώρα λίγο πριν τις εκλογές, δέχεται επιθέσεις αυτή η γυναίκα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη καβγάδισαν έντονα στον τηλεοπτικό αέρα.

Φ.Π. Είναι πολύ σημαντικό για τους ψηφοφόρους να γνωρίζουν πότε ακριβώς ενημερώθηκαν τα στελέχη του κόμματος, πότε έγινε γνωστή αυτή η ιστορία, πώς το διαχειρίστηκαν και τι έκαναν ακριβώς πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Γ.Λ. Είπα κάτι και το πήγατε αλλού πάλι, πολιτικά. Κάνετε κι εσείς μικροπολιτική στην εκπομπή εδώ. Εγώ διαφωνώ με αυτή τη μικροπολιτική λογική.

Φ.Π. Κάνουμε εμείς μικροπολιτική; Επειδή θέλουμε να ξέρουμε πότε ακριβώς μαθεύτηκε αυτό το συμβάν;

Γ.Λ. Εγώ το πήγα όμως Φωτεινή μου αλλού. Εγώ το πήγα στη λογική ότι ενώ όλοι προτρέπουμε τα θύματα να μιλήσουν, βγαίνουμε και διαπομπεύουμε τα θύματα. Δεν με αφορά καθόλου αν θα χάσει ψήφους ο ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα πάρει ο Κυριάκος.

Φ.Π. Εμένα με αφορά.

Γ.Λ. Χαίρομαι που λες ότι σε αφορά. Εμένα καθόλου. Μικροπολιτική δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου, εγώ προσωπικά.

Φ.Π. Ούτε εγώ γιατί δεν ασχολούμαι με αυτά τα θέματα. Αυτό που λέω είναι ότι με αφορά ως ψηφοφόρο να ξέρω πότε έγινε γνωστή αυτή η ιστορία.

Γ.Λ. Θα τσακωθούμε εδώ τώρα λες και είμαστε γραφικοί πολιτικοί που τσακώνονται στα παράθυρα. Ντροπή!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement