Γιώργος Μαζωνάκης – Διονύσης Σχοινάς: «Στα μαχαίρια» για την αφίσα

Μία ακόμη αναβολή πήρε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά που επρόκειτο να εμφανιστούν στο Κέντρο Αθηνών.

Advertisement

Σύμφωνα με το «Happy Day» ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών. Λόγω αυτού η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου αλλά στην πρόβα τζενεράλε υπήρξαν νέες διαφωνίες σχετικά με τη διάρκεια εμφάνισης τους στην πίστα.

Δείτε την αφίσα τους:

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε τα εξής:

«Έχω ένα ρεπορτάζ που συζητιέται στα πηγαδάκια της νυχτερινής Αθήνας, γιατί όλοι περίμεναν ένα πολυαναμενόμενο σχήμα να ξεκινήσει, και μάλιστα όχι τώρα αλλά από τις 10 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και υπάρχουν διάφορα προβλήματα. Είναι η δεύτερη φορά που αναβάλλεται η πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος. Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είναι δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να συμπράξουν. Θυμίζω ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης, πέρυσι όλη τη σεζόν κατάφερε να είναι sold out, με τον Γιώργο Λιβάνη στο πλευρό του και γενικώς ξέρουμε ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει το δικό του κοινό και μπορεί να σταθεί. Αντίστοιχα όμως και ο Διονύσης Σχοινάς που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει ένα απίστευτο come back, έχει τον κόσμο του, που χορεύει, τραγουδάει. Πολύ νεανικό και οι δύο, πολύ αγαπημένοι».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement