Γιώργος Μαζωνάκης: Όταν νοσηλεύτηκε στο ψυχιατρείο της Πεντέλης

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης απόψε στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του Alpha, Tik Talk. O επιτυχημένος τραγουδιστής περιγράφει με αφοπλιστική ειλικρίνεια την εμπειρία που είχε από τον στρατό και την νοσηλεία του στο 414 ψυχιατρείο της Πεντέλης.

Advertisement

Σε απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή Happy Day μεταξύ άλλων λέει:

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Advertisement

Δείτε το τρέιλερ:

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και να μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement