Γιώργος Παράσχος για Μενεγάκη: «Μου έκανε νόημα να μη μιλήσω, ο τρόπος της ήταν απότομος»

Στο «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Παράσχος. Ο ίδιος μίλησε και για την συνεργασία που είχε για πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη.

Advertisement

«Ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση τότε. Αυτό που μου είχαν πει να κάνω, δεν μπορούσα να το υπηρετήσω. Μου έλεγαν “μίλα για να πάρεις πλάνο”, αλλά δεν μιλούσα γιατί με τα θέματα που είχαμε, δεν είχα τι να πω. Κάποια στιγμή ήθελα κάτι να πω, αλλά μου έκανε νόημα η Ελένη να μην το πω. Ο τρόπος της ήταν λίγο απότομος και τότε κλειδώθηκα ακόμα περισσότερο. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη.

Απλά αυτοί που βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης σχολιάζουν κάποια πράγματα που δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Στο δοκιμαστικό λάτρεψα την Ελένη και είπα ότι θα γίνει κολλητή μου. Αλλά όταν ξεκίνησε η εκπομπή, ήταν μία άλλη η Ελένη. Το υπόλοιπο πάνελ προσπαθούσε να με βοηθήσει πίσω από την κάμερα, αλλά μπροστά όχι και τόσο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Advertisement

Ακόμη είπε: «Εγώ την ευχαριστώ την Ελένη Μενεγάκη μέσα από την καρδιά μου γιατί μου έδωσε ένα μεγάλο μάθημα. Στο τελευταίο διάστημα ένιωσα ότι δεν με ήθελαν, αλλά το προκάλεσα κι εγώ. Πραγματικά, την ευχαριστώ πάρα πολύ την Ελένη».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement