Γλυκερία: Έβαλε τα κλάματα με τα λόγια του γιου της!

Η Γλυκερία ήταν χθες το βράδυ καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Advertisement

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στο χώρο, τις συνεργασίες της αλλά λύγισε μπροστά στην κάμερα όταν είδε το γιο της να μιλάει για αυτή.

Οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν ετοιμάσει ένα βίντεο όπου ο γιος της Κώστας μίλησε για τη σχέση τους και το πώς είναι η Γλυκερία ως μαμά. Συγκεκριμένα είπε:

Advertisement

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά».

Κι η Γλυκερία συγκινημένη είπε:

Advertisement

«Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement