GNTM 3: Φορώντας μόνο το μπουρνούζι του αποχαιρέτησε ο «γύπας» Δημοσθένης το ριάλιτι!

Ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε χθες βράδυ Δευτέρας από το GNTM 3. Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης, ο “γύπας”.

Advertisement

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να στηθούν στον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γιαννακόπουλου, κρεμασμένοι στα 30 μέτρα! Το κόνσεπτ ήταν καμπάνια για εταιρία παπουτσιών κι έπρεπε να πείσουν τους κριτές πώς φορώντας τα παπούτσια ακόμη και στα 30 μέτρα, ως ήρωες της καθημερινότητας μπορούν να πετούν.

Υποψήφιοι στην τελική τριάδα προς αποχώρηση, μπήκαν οι: Λία, Μαριαγάπη και Δημοσθένης. Η Λία την γλύτωσε και τελικά οι κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός έπρεπε να επιλέξουν ποιος θα παραμείνει στο ριάλιτι μόδας: η Μαριαγάπη ή ο “γύπας”;

Advertisement

Τελικά ο “γύπας” ήταν ο άτυχος της βραδιάς.

Ωστόσο δεν έχασε το χιούμορ του ούτε την αισιοδοξία του! Λίγο μετά την αποχώρησή του δημοσίευσε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο όπου εμφανίζεται μόνο με το μπουρνούζι του!

Advertisement

“G Y P A S is back Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν……κι όμως , δεν τελείωσε τίποτα αδέρφια!!! Τώρα αρχίζουν τα καλύτερα. Αυτό το ταξίδι ήταν μόνο το ορεκτικό του Γύπα για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει να πετάει πιο δυνατός από ποτέ!” γράφει στο κείμενό του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement