GNTM 3 – Ημιτελικός: Η νέα πρόκληση, o Άγιος Βασίλης, το ντισαβαντάζ του Ανδρέα και η τελική ετυμηγορία

Μια νέα μέρα ξημερώνει στο σπίτι του GNTM 3, μόνο που αυτή τη φορά το όνειρο απέχει μία μόλις ανάσα από την πραγματικότητα. Ο ημιτελικός έχει φτάσει και μετά την αποχώρηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά, η Παρασκευή Κερασιώτη, ο Αιμιλιάνο Μάρκου, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και ο Έντουαρντ Στεργίου, είναι οι πέντε κορυφαίοι του φετινού διαγωνισμού.

Advertisement

Η διάθεση είναι ανεβασμένη όταν τους επισκέπτεται η γυμνάστρια του GNTM 3, Ένη Αργυρού, για μια τελευταία προπόνηση. Τα παιδιά έχουν ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα της σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι, καθώς κατανοούν πως η φροντίδα του σώματος είναι πολύ σημαντική. Το κυκλικό πρόγραμμα και ένα παιχνίδι, τους διασκεδάζει και τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια για το τελικό σπριντ. Μία ακόμα έκπληξη όμως ακολουθεί. Ο Γιώργος Καράβας εμφανίζεται ως εναλλακτικός Άγιος Βασίλης, για να μεταφέρει τα μοντέλα από το κλίμα του διαγωνισμού σε αυτό των Χριστουγέννων. Η στιγμή έχει δέντρο, στολίδια, δώρα, αλλά και μια πιο προσωπική κουβέντα – ανασκόπηση, που κάνει ο coach με τους top-5. Προσωπικά ορόσημα, αγαπημένες κριτικές, αστεία περιστατικά αλλά και σημεία συγκίνησης, δημιουργούν μια όμορφη αναδρομή σε αυτό το ταξίδι μόδας.

Το «παρεάκι του ημιτελικού» ξεκινά με ανυπομονησία για τη νέα δοκιμασία, που θα καθορίσει την τετράδα, η οποία θα διεκδικήσει τον τίτλο του GNTM 3. Η νέα πρόκληση μόδας έχει στοιχεία περιπέτειας και δράσης, καθώς τα μοντέλα μεταμορφώνονται σε “fashion υπερκατασκόπους”. Ατσαλάκωτοι, πλην δραστήριοι, οι πράκτορες-μοντέλα, καλούνται να ποζάρουν σε δύο φάσεις «καταδίωξης» για τον φακό της Ιωάννας Τζετζούμη: αρχικά κατεβαίνοντας από ένα ελικόπτερο και στη συνέχεια, ως αναβάτες σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Advertisement

Στο σημείο αυτό, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος,  ως νικητής του προηγούμενου πλατό, κάνει την ανατροπή και επιλέγει να μη δυσκολέψει κάποιον συμπαίκτη του με μειονέκτημα στη λήψη του αλλά να δεχτεί το πλεονέκτημα και να συμβουλευτεί το μόνιτορ των κριτών για διορθώσεις κατά τη δική του φωτογράφηση. Οι προσδοκίες είναι πάρα πολύ υψηλές, τόσο για τους κριτές όσο και για τα παιδιά, με το βάρος της καλύτερης λήψης να δημιουργεί άγχος και ένταση.

Η αγωνία για το ερχόμενο πλατό χτυπά κόκκινο, καθώς οι αποφάσεις, που θα ληφθούν, είναι οι πιο σημαντικές όλης της σεζόν. Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται τα πέντε  επίδοξα top models, με συγκίνηση, χαρά και υπερηφάνεια, για να διαπιστώσουν με ενθουσιασμό πως τελικά κρίνουν μια σειρά από άρτιες και εντυπωσιακές λήψεις. Η ετυμηγορία θα τους δυσκολέψει περισσότερο από ποτέ, αφού το ποιος θα αποχωρήσει, θα κριθεί πραγματικά στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Και οι πέντε είναι υπέροχοι, στο τέλος της μέρας όμως τέσσερα ονόματα θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο: στον λαμπερό τελικό του GNTM 3!

Advertisement

Δείτε εδώ το trailer της Δευτέρας 14.12.20:  

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • GNTM

Διαβάστε επίσης

Advertisement