GNTM 3 – Spoiler: Μία ακόμη ανατροπή 4 ημέρες πριν από τον τελικό

Τέσσερις ημέρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του GNTM και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο STAR το βράδυ της Τρίτης 15/12. Το ριάλιτι μόδας κέρδισε το στοίχημα για μία ακόμη σεζόν και ο τρίτος κύκλος θα κλείσει με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Advertisement

Η αποχώρηση της Μαριαγάπης Ξυπολιά σήμανε την τελική αντίστροφη μέτρηση και τα spoiler έχουν πάρει φωτιά για την τελική κατάταξη. Την ερχόμενη Δευτέρα 14/12 οι πληροφορίες ήθελαν 2 παίκτες να αποχωρούν και όχι έναν. Ωστόσο ένα νέο Spoiler έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στον μεγάλο τελικό θα δούμε 4 φιναλίστ και όχι 3 όπως γνωρίζαμε ως τώρα

Την περασμένη Τρίτη η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στον τελικό υποστηρίζοντας ότι δεν τους έχουν πει ακόμη πόσα άτομα θα πάνε. Όπως όλα δείχνουν δεν θα δούμε διπλή αποχώρηση στο GNTM 3 κάτι που είχαμε δει στους προηγούμενους κύκλους.

Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στο trailer της Δευτέρας 14/12 ο coach Γιώργος Καράβας λέει πως η δοκιμασία της Δευτέρας είναι πολύ σημαντική και καθοριστική αφού 4 από τους 5 που έμειναν θα περάσουν στον τελικό του GNTM 3.

Αν επιβεβαιωθεί και αυτό, θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τέσσερις παίκτες στον τελικό αντί για τρεις.

Advertisement

Υπομονή μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement