GNTM 3 Τελικός: O Ηρακλής Τσουζίνοβ είναι ο μεγάλος νικητής του σόου!

Βραδιά τελικού χθες στο GNTM 3 στο STAR, με 1 κοπέλα και 2 αγόρια να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο.

Advertisement

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος και η Παρασκευή Κερασιώτη έφτασαν στον μεγάλο τελικό όμως τυχερός της βραδιάς ήταν ο Ηρακλής.

Ο νεαρός κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και φυσικά, για πρώτη φορά στα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα, ένα διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Advertisement

Ο Ηρακλής είναι 20 ετών, κατάγεται από τη Ρωσία και τη Γουινέα, ενώ γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Ρωσία. Στην Ελλάδα ζει από 8 ετών. Πλέον στο βιογραφικό του θα έχει και τον τίτλο του νικητή του φετινού GNTM.

Πώς κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο;

Advertisement

Οι 3 παίκτες έφτασαν στο τελικό στάδιο των δοκιμασιών, που ήταν μια διπλή φωτογράφηση μόδας, στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, δια χειρός Δημήτρη Σκουλού.

Τα 3 μοντέλα φωτογραφήθηκαν ως αστέρες, που βραβεύονται σε ένα υπερπολυτελές ατμοσφαιρικό πάρτι, που τα είχε όλα: ρούχα υψηλής ραπτικής, παπαράτσι, επαγγελματίες μοντέλα, και ασφαλώς τους κριτές.

Οι κριτές ντυμένοι με τα καλά τους εμφανίστηκαν live στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να ανακοινώσουν την βαθμολογία τους.

Με την βαθμολογία που έδωσαν οι κριτές η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: Ηρακλής 79 βαθμούς, Παρασκευή 76 βαθμούς και Αντρέας 72 Βαθμούς. Και αφού υπολογίσθηκαν και οι ψήφοι του κοινού, η Βίκυ Καγιά κατενθουσιασμένη ανακοίνωσε τον Ηρακλή ως τον νικητή!

Η τελική κατάταξη μετα τον συμψηφισμό της βαθμολογίας κριτών και κοινού, ήταν: Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί – Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί – Ηρακλής Τσουζίνοβ 95,2 βαθμοί.

Κι έτσι φέτος είχαμε και το πρώτο αγόρι νικητή του ριάλιτι μοντέλων!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement