Γρηγόρης Αρναούτογλου – Το παράπονό του προς την Ελένη Μενεγάκη: «Έχω πάει δέκα φορές στον Πρωινό Καφέ, εκείνη;»

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής έκανε για άλλη μια φορά ένα παράπονο προς την Ελένη Μενεγάκη.

Advertisement

Ο ίδιος μιλώντας στον Στέλιο Δρουμαλιά, επανέλαβε την απροθυμία του να πάει καλεσμένος στην εκπομπή της, εάν πρώτα εκείνη δεν έρθει στη δική του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει έρθει… τι μήνυμα να στείλουμε; Τα έχουμε πει. Ήταν ένα λάθος. Είμαστε τόσα χρόνια φίλοι», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Advertisement

«Εγώ έχω πάει 10 φορές, στον «Πρωινό Καφέ», παντού. Εκείνη; Μόνο στην ΕΡΤ είχε έρθει τότε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από το The 2Night Show το βράδυ της Δευτέρας 19/6 εξέφρασε το παράπονό του προς την Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθαρίζοντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο πως:

Advertisement

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει.

Και ούτε θα ξανάρθω στην Ελένη, εάν δεν έρθει. Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… το κλείνω αυτό».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement