Happy Day: Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο φινάλε της σεζόν

Τελευταία εκπομπή σήμερα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day στον Alpha. Η παρουσιάστρια ευχήθηκε Καλό καλοκαίρι στο τηλεοπτικό κοινό που φέτος την ακολούθησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

Advertisement

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για μία ακόμη τηλεοπτική σεζόν και ασφαλώς η συγκίνησή της ήταν μεγάλη.

«Κάθε φορά που βλέπουμε πόσο καλά περνάμε διαπιστώνουμε πόσο τυχεροί και ευγνώμονες νιώθουμε για αυτό που ζούμε, για αυτό που έχει δημιουργηθεί, για αυτή την οικογένεια. Ξέρω ότι ίσως κάποια πράγματα ακούγονται κλισέ και επαναλαμβάνονται αλλά αλήθεια αντιλαμβανόμαστε έτσι ο ένας τον άλλο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο.

Advertisement

«Έτσι αντιλαμβανόμαστε και τη σχέση που έχουμε με εσάς. Αν δεν ήσασταν κι εσείς από την άλλη πλευρά να δημιουργείτε αυτό το υπέροχο συναίσθημα και τη διάδραση, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε στην κλήρωση του διαγωνισμού της εκπομπής, όπου τα λόγια της νικήτριας δεν την άφησαν ασυγκίνητη. «Αλήθεια συγκινούμαστε με την αγάπη σας, για μένα είναι η βασική κινητήριος δύναμη για όλο αυτό που κάνουμε. Ο καθένας μας το έχει στην ψυχή του ως κάτι πολύ σημαντικό».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement