«House of Fame»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα μουσική ακαδημία του ΣΚΑΙ

Μετά από πολλές και σημαντικές πρωτιές στην τηλεθέαση ο ΣΚΑΙ δεν επαναπαύεται, αντιθέτως μάλιστα φέρνει ολοκαίνουργιο πρόγραμμα στις οθόνες μας και το 2021. Η αρχή έγινε με το Survivor 4 που έχει ήδη κερδίσει την πρωτιά και την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Εκτός από το Super Makeover με την εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού, στην τελική ευθεία βρίσκεται και το «House of Fame».

Advertisement

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τηλεοπτικό προϊόν αντίστοιχο του Fame story που όλοι θυμόμαστε πριν από περίπου 20 χρόνια στον ΑΝΤ1. To «House of Fame» ξεκίνησε να προβάλλεται από το Μεξικό και μέχρι σήμερα έχει προβληθεί σε πολλές χώρες.

Η μουσική ακαδημία του ΣΚΑΙ αναμένεται να ανοίξει σύντομα κι εμείς σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Advertisement

Η παρουσίαση και η κριτική επιτροπή:

Ο ΣΚΑΙ μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις και συζητήσεις κατέληξε τελικά στο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου μουσικού παιχνιδιού. Το νέο show ταλέντων θα παρουσιάσει η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα.

Advertisement

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο «Ευτυχείτε», στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα βρίσκονται ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Εν αναμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement