Η Ανθή Σαλαγκούδη απαντά στον Κονδυλάτο: «Αυτά που είπε, να μου τα πει κατ’ ιδίαν»

Ψύχραιμη, χαμογελαστή και με καμία διάθεση να ανοίξει κόντρες, εμφανίστηκε και σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή, η Ανθή Σαλαγκούδη.

Advertisement

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor, είπε πώς ένιωθε όταν συμπαίκτες της άφηναν υπονοούμενα για τον πατέρα της, απάντησε στις επιθέσεις που δεχόταν από τον Τριαντάφυλλο και τον Περικλή, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους.

Σε αντίθεση με τους πρώην συμπαίκτες της, δεν έδειξε καμία διάθεση να τους πετάξει το γάντι για να συνεχίσουν να είναι στην επικαιρότητα λόγω της κόντρας του.

Advertisement

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it, του ΣΚΑΪ, μαυρισμένη και ντυμένη στα σιελ, είπε:

«Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα κι έμαθα όσα λέγονταν για εμένα και την οικογένειά μου, στεναχωρήθηκα. Ήμουν προετοιμασμένη όμως ότι μπορούσαν να ακουστούν κάποια πράγματα… Από ένα σημείο και μετά, η ψυχολογία μου ήταν πιο πεσμένη. Περίμενα να ακουστούν πράγματα είτε ήμουν καλή αγωνιστικά είτε όχι.»

Advertisement

Και συνεχίζοντας την κουβέντα, η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε στον “φίλο” της Περικλή Κονδυλάτο:

«Αυτά που έχει πει ο Περικλής για εμένα, μπορεί να μου τα πει κατ’ ιδίαν. Το να μπω σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Περικλή δεν με αφορά καθόλου. Ένας από τους λόγους που η σχέση μας ήρθε σε ρήξη ήταν ότι ήθελε να τα πούμε τηλεοπτικά. Δεν θέλω να μπω σε τηλεοπτική αντιπαράθεση.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement