Η απάντηση και το βίντεο του Γιώργου Τσαλίκη για τον ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση των παρουσιαστών του Big Brother

Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να είχε υπογράψει για παρουσιαστής του Big Brother ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον αφού με τον ΣΚΑΪ θα πάνε στα δικαστήρια καθώς το κανάλι άλλαξε την απόφαση του. 

Advertisement

Μετά την σημερινή ανακοίνωση που έκανε το κανάλι του Φαλήρου για τους παρουσιαστές του Big Brother οι οποίοι θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα ο τραγουδιστής θέλησε μέσα από τα social media του να σχολιάσει τα όσα έγιναν λέγοντας: 

«Λοιπόν παιδιά μου θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας, κάτι που τόσο καιρό κυκλοφορούσε σαν δημοσιογραφική πληροφορία, ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές του Big Brother ενώ εγώ είχα υπογράψει κάτι που με τα βδελυγμίας η κυρία Μαραγκουδάκη μου έλεγε όχι- όχι δεν ισχύει, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση, κάτι που παίζανε τα sites, τα blogs και εκπομπές ενώ είχα υπογράψει ένα πολύ δεσμευτικό συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ, τελικά σήμερα ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΙ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας την πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά δε καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση. Η συνέχεια στα δικαστήρια.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement