Η απάντηση του Χρήστου Πολίτη στην Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου»

Την απάντηση του στην Κάτια Δανδουλάκη θέλησε να δώσει ο Χρήστος Πολίτης. Η ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή «Έλεος!» ότι ο συμπρωταγωνιστής της από την σειρά Λάμψη την μισεί.

Advertisement

Ο Χρήστος Πολίτης ανέφερε στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη. «Δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο στη ζωή μου. Το μίσος είναι και λίγο κακόγουστο πράγμα αλλά δεν έχω μισήσει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Ότι δεν θέλω να αναφέρεται σ’ εμένα καθόλου, είπα να σταματήσει αυτό το σίριαλ. Μάλιστα, μου είχαν πει ότι ο κύριος Λιάγκας έκανε μια πολύ σωστή τοποθέτηση, ότι δεν έπρεπε να πει κάτι τέτοιο για μένα η κυρία Δανδουλάκη, τότε. Δηλαδή ότι είχα το ακαταλόγιστο γιατί είμαι ψυχοπαθής, κάτι τέτοιο νομίζω.

Εγώ δεν βρίζω κανένα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει. Απλά εγώ δεν μισώ κανέναν. Σ’ όλη μου τη ζωή δηλαδή δεν έχω μισήσει. Έχω ξεκόψει από ανθρώπους, έχω αδιαφορήσει για ανθρώπους που δεν ήταν εντάξει για μένα αλλά μίσος, ποτέ δεν έχω νιώσει αυτό το συναίσθημα για κανέναν, κανέναν άνθρωπο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μισήσει κανέναν άνθρωπο, ούτε μισώ. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει», δήλωσε ο Χρήστος Πολίτης.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement