Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα για την Αλίκη: «Όταν ο Παπαμιχαήλ της έβαλε δαχτυλίδι, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάκης Δελαπόρτας και μεταξύ άλλων μίλησε για άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος αναφέρθηκε στον αρραβώνα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Advertisement

«Έχω γράψει τόσα βιβλία αλλά πάντα η κουβέντα θα έρχεται στην Αλίκη και στον Δημήτρη, στιγμάτισαν όλη την Ελλάδα. Η Αλίκη θα πουλάει πάντα, οι σημερινές γενιές μεγαλώνουν με τις ταινίες της και με ρωτάνε πολύ συχνά για αυτήν πράγματα», δηλώνει ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Με έβαλαν στο σπίτι τους. Φίλος με τον Παπαμιχαήλ έγινα βέβαια μετά τον θάνατο της Αλίκης, γιατί δεν μπορούσες να είσαι φίλος και με τους δύο. Υπήρχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους. Ξέρω και κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Υπήρχε και μία αντιπαλότητα σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Δημήτρης δεν μπορούσε να δεχθεί ότι η Αλίκη πάντα ήταν πρώτο όνομα», επισημαίνει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Advertisement

«Πέρασαν και οι δύο στο Εθνικό συμμαθητές. Εκείνος τότε δεν είχε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλίκη, γιατί είχε ήδη σχέση με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Όταν έπαιξαν στο θέατρο πρώτη φορά ο Δημήτρης και η Αλίκη, εκεί ερωτεύτηκαν. Έπαιζε και η Δέσπω σε εκείνον τον θίασο και όταν ο Δημήτρης έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη επί σκηνής το είδε εκείνη και πήγε στο καμαρίνι και έκλαιγε», περιγράφει ο ηθοποιός.

«Το έμαθε επί σκηνής ότι αυτοί θα γίνουν ζευγάρι πια. Περίμενε να τελειώσει η σεζόν πολύ απογοητευμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε η Δέσπω Διαμαντίδου, πληγώθηκε πάρα πολύ, γιατί ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ο έρωτας της ζωής της», αποκαλύπτει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement