Η Δανάη Μπάρκα απαντά στους επικριτές της περί σωματικού ρατσισμού!

Τη δική της αποστομωτική απάντηση σε όλους εκείνους που την έχουν κατακρίνει για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς, θέλησε να δώσει η Δανάη Μπάρκα.

Advertisement

Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία στην εκπομπή της, με αφορμή την επίδειξη του οίκου Versace με plus size μοντέλα και απευθύνθηκε σε όλους εκείνους που της στέλνουν μηνύματα και την ρωτούν γιατί ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με το σώμα της.

Όλα όσα είπε:

Advertisement

«Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε «εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ»; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων.

Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν. Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement