Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε την καρδιά της στην Κατερίνα Καινούργιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δέσποινα Βανδή, λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του J2US, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της, τα παιδιά της, τον Βασίλη Μπισμπίκη, το J2US, αλλά και την Άννα Βίσση.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Ο χρόνος σε αποδεσμεύει από διάφορες πεποιθήσεις. Όταν είσαι μικρότερος νομίζεις ότι ο χρόνος είναι ατελείωτος μπροστά σου. Ο χρόνος σε προβληματίζει σε όσα σου έχουν «φορέσει» και γίνεσαι δέσμιος».

Advertisement

Για το J2US, για το αν θα έκανε καθημερινή εκπομπή, αλλά και για το θέατρο δήλωσε: «Θα μου λείψει η Μαρία Μπακοδήμου από το J2US, αλλά και με την καινούργια κριτή θα περάσουμε πολύ όμορφα. Αυτό που μου αρέσει στον Νίκο Κοκλώνη είναι ότι δεν έχει δεύτερες σκέψεις και είναι αυθόρμητος.

Δεν θα έκανα καθημερινή εκπομπή, γιατί δεν είναι αυτό που ονειρευόμουν να κάνω στην τηλεόραση, ακόμα κι αν τα χρήματα ήταν πολλά.

Advertisement

Στο «Δικό μας σινεμά», στο θεατρικό έργο στο οποίο συμμετείχα, ήμουν τρομοκρατημένη γιατί φοβόμουν μη φανεί το «λίγο» το δικό μου… Δεν είχα πρόταση να παίξω σε σίριαλ».

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη, μιλά για τα παιδιά της και τη σχέση τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι κι αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους.

Αν η κόρη μου ήθελε να γίνει τραγουδίστρια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα… Η κόρη μου άρχισε να ανακαλύπτει τα τραγούδια μου όταν ένιωσε το πρώτο σκίρτημα…

Είπα στα παιδιά μου ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συναισθήματα γι’ αυτόν και μου ζήτησαν από μόνα τους να γνωρίσουν τον Βασίλη. Τα παιδιά μου και ο Βασίλης έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους».

Για τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Ο έρωτας μας με τον Βασίλη ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πολύ ουσιαστικός. Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε «Θα πάμε μια βόλτα στη ζωή μαζί». Ήμουν φοβισμένη και οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις που είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν… Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη οι ψυχές μας κούμπωσαν. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά η κάθε μου μέρα…

Είχα πει στον Βασίλη πως από τη στιγμή που θα γίνει γνωστή η σχέση μας, θα υπάρξει αρκετό κυνηγητό. Με τον Βασίλη μας τραβούσαν φωτογραφίες με κινητά τηλέφωνα και τις πωλούσαν. Αυτό είναι λίγο αγριευτικό…

Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί…

Όλη μου τη ζωή την έχω τραγουδήσει χωρίς να το έχω καταλάβει… Στον Βασίλη θα αφιερώσω το «Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από σένα».

Για το «Αυτή η νύχτα μένει»: «Δεν μου έχει γίνει πρόταση να συμμετέχω στο «Αυτή η νύχτα μένει». Αν ο Βασίλης μου έλεγε ότι πρέπει να παίξουμε μαζί στο θέατρο, μπορεί και να το έκανα. Θα ήθελα να παίξω σε μια παράσταση που θα με σκηνοθετήσει ο Βασίλης».

Τέλος, για την Άννα Βίσση είπε: «Την Άννα Βίσση την έχω λατρέψει, είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια. Όταν θα συνεργαστώ με την Άννα Βίσση θα είναι υπέροχο γιατί έχουμε εξαιρετική χημεία».

Η συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Δείτε την συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement