Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει τελικά στο MEGA;

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από δική της απόφαση αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Alpha την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. 

Advertisement

Η παρουσιάστρια ήθελε να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια της αλλά και στον ίδιο της τον εαυτό. Από ότι φαίνεται όμως η επαφή με το τηλεοπτικό κοινό της λείπει και οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ήθελαν να την έχουν κάτω από την στέγη τους. Έτσι λοιπόν όλα  δείχνουν πως την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στην tv!

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της εκπομπής Έλα Χαμόγελα ο τηλεοπτικός σταθμός που την διεκδικεί και όπως φαίνεται έχει γίνει η πρώτη επαφή είναι το Mega.

Advertisement

Η ίδια θέλει αν και εφόσον τελικά επιστρέψει να γίνει με ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο όπως κάνει τόσα χρόνια και όχι με ένα βραδινό σόου που είχε γραφτεί πολλές φορές.

Η ζώνη για την οποία φαίνεται να συζητάει η παρουσιάστρια είναι η πρωινή, δηλαδή η ώρα που τώρα απολαμβάνουμε το «Πάμε Δανάη!». Αυτό βέβαια θα έχει σαν αποτέλεσμα την μετακίνηση της Δανάης Μπάρκα στην ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Advertisement

Αν η επιστροφή της γίνει μέσα από την συχνότητα του μεγάλου καναλιού τότε μιλάμε για ένα τηλεοπτικό comeback της στο Mega μετά από 30 χρόνια.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement