Η Ελένη Μενεγάκη καλεσμένη σε πρεμιέρα εκπομπής στο MEGA

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σηκώνει για δεύτερη σεζόν την άγκυρα του «Fishy» και από την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 13:40 στο MEGA, φέρνει στις οθόνες μας την πιο δροσερή θαλασσινή αύρα, ηλιόλουστα τοπία και νοστιμιές του βυθού.

Advertisement

Στις φετινές του εξορμήσεις, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποδέχεται στο σκάφος του «Fishy», την «Εύα», αγαπημένα πρόσωπα και σαλπάρει στις θάλασσες της Ελλάδας και της Κύπρου για ψάρεμα και εξερεύνηση. Μαζί με τον σύμβουλο ψαρέματος Κώστα Αντωνιάδη αποκαλύπτουν μυστικά και τεχνικές στους συνταξιδιώτες τους και ζουν μαζί τους τα διασκεδαστικά απρόοπτα που κρύβει ένα ταξίδι με φίλους. Ο σεφ Γιώργος Τσαπάρας δημιουργεί πρωτότυπες συνταγές με την ψαριά της ημέρας.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 13:40, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συναντά την Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο, στον τόπο που εκείνη αγαπά ιδιαίτερα. Η μέρα τους ξεκινά επεισοδιακά. Η Ελένη Μενεγάκη επιβιβάζεται στο σκάφος, ο Κώστας Αντωνιάδης της δίνει τις πρώτες χρήσιμες συμβουλές, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ιδανικές. Η παρέα, όμως, αψηφά τα πολλά μποφόρ και είναι αποφασισμένη για το καλύτερο.

Advertisement

Μετά το ψάρεμα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Κώστας Αντωνιάδης και ο Γιώργος Τσαπάρας επισκέπτονται το σπήλαιο Φόρος της Άνδρου, περπατούν στους δαιδαλώδεις θαλάμους του και μαθαίνουν την ιστορία του.

Στη συνέχεια, ο σεφ του «Fishy» στρώνει το τραπέζι για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Ελένη Μενεγάκη. Τα πιάτα του ενθουσιάζουν τους δύο συνδαιτημόνες, που απολαμβάνουν το φαγητό και την κουβέντα μετά την περιπέτειά τους στη θάλασσα.

Advertisement

Δείτε το τρέιλερ

«FISHY»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:40 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 13:40

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement