Η Ευδοκία Τσαγκλή σοκάρει: «Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα»

Στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε στα Τέμπη βρισκόταν η Ευδοκία Τσαγκλή και τα όσα περιγράφει για τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου είναι σοκαριστικά. Η κοπέλα που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Big Brother μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ και περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μαζί με τους φίλους της.

Advertisement

«Ήμουν στο τρίτο, αλλά δεύτερο επιβατικό βαγόνι. Τι να σας πω, πώς είμαι… Δεν έχει να κάνει με μένα. Νιώθω πολύ μικρή για να μιλήσω για ό,τι έχω πάθει σωματικά μπροστά σε αυτό το τεράστιο ψυχικό κάταγμα που έχουμε πάθει όλοι μαζί. Είναι μια ολόκληρη χώρα που θρηνεί μια μαζική απώλεια ψυχών. Είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας την πίστη μου. Αυτή η ενέργεια δεν καταστρέφεται και αυτές οι ψυχές είναι ακόμη εκεί, παρόλο που δεν είναι μαζί μας.

Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι η αλλαγή μπορεί να γίνει και δεν θα ζήσουμε άλλες αντίστοιχες καταστάσεις. Οι γιατροί με συμβουλεύουν να μη θυμάμαι τις στιγμές που έζησα στο τρένο. Δεν θέλω να τρομάξω τον κόσμο ούτε να φέρω αυτόν τον πανικό. Ευχαριστώ και ευγνωμονώ όποια είναι αυτή η δύναμη – όπως και αν τη λέει ο καθένας – που είμαι ακόμη εδώ. Να υποκλιθώ μπροστά σε όλους τους τραυματίες και σωματικά και ψυχικά. Τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο πόνος είναι για όλους μας, ακόμη και αν δεν υπήρχε κάποια προσωπική γνωριμία σε αυτό το τραγικό γεγονός» εξομολογήθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement