«Η Φάρμα»: Θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ο παρουσιαστής του ριάλιτι;

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες για το ριάλιτι «Φάρμα» το οποίο θα κάνει πρεμιέρα σύντομα στην prime time. Σχετικά με την παρουσίαση του ριάλιτι επικρατεί ένα μυστήριο καθώς επικρατέστερος μέχρι τώρα ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κάτι τέτοιο όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να συμβεί καθώς όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται μια ανάσα από την τελική συμφωνία ώστε να αναλάβει το “τιμόνι” του ριάλιτι.

Advertisement

«Είναι ένα όνομα το οποίο το πολυσυζητήσαμε εδώ τις προηγούμενες μέρες. Απέρριψε μια πρόταση, δεν βρέθηκε τελικά σε ένα άλλο παιχνίδι και μόλις ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή έπεσαν οι προτάσεις βροχή. Πρόκειται για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος φαίνεται ότι θα είναι ο παρουσιαστής της Φάρμας.

Είχε δεχτεί και άλλες προτάσεις, εκτός της Φάρμας, από άλλα δύο κανάλια. Το ριάλιτι θα γυρίζεται στη Μαλακάσα, οπότε δεν θα χρειαστεί να αφήσει πίσω του τη Χριστίνα Μπόμπα. Θα ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα. Δεν έχει υπογράψει ακόμα, μένουν τα τελικά διαδικαστικά», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Advertisement

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο από την πλευρά του καναλιού.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement