Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει για τον χωρισμό της από τον Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που φέτος την απολαμβάνουμε στο τιμόνι της εκπομπής «Pop Up».

Advertisement

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στα βραβεία MAD με μια λιτή αλλά πάντα κομψή εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τα προσωπικά της αφού έχει γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού της από τον Snik.

Advertisement

Για ότι αφορά τα επαγγελματικά της σχέδια για του χρόνου η παρουσιάστρια είπε ότι είναι σε συζητήσεις για διάφορα πρότζεκτ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Βέβαια φήμες θέλουν η εκπομπή Pop Up να ολοκληρώνει τον κύκλο της και η ίδια να αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης του Style ME Up. Επίσης είπε ότι ανυπομονεί να τελειώσει η εκπομπή και να κάνει διακοπές ώστε να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί και να δει τους φίλους της που λόγω χρόνου δεν τους βλέπει όσο θέλει.

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να μην την ρωτήσουν για το GNTM που είναι και το πρόγραμμα που την έκανε γνωστή στο κοινό. Η ίδια μίλησε για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά αλλά και για την έλευση της Ισμήνη Παπαβλασοπούλου λέγοντας ότι είναι πολύ καταξιωμένη στον χώρο του μόντελινγκ και ότι έχουν δουλέψει και μαζί.

Advertisement

Για ότι αφορά τα προσωπικά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε χαλαρά σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μάλιστα είπε ότι ένας χωρισμός μπορεί να σε ανανεώσει όπως και μια σχέση και πως αυτή  διανύει μια τέτοια περίοδο τώρα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement