Η Ιωάννα Μαλέσκου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ: «Όταν έρθει η ώρα θα επιστρέψω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν της λείπει η τηλεόραση, στα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς αλλά και την διαδικτυακή απάτη που αντιμετώπισε.

Advertisement

Σχετικά με την απουσία της από την τηλεόραση είπε: «Αγαπάω πολύ αυτή τη δουλειά και την τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με ηρεμία και από απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις λίγο πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, βλέπεις τα λάθη σου, τις αστοχίες σου. Έχω μάθει να μιλάω όταν είναι κάτι ολοκληρωμένο».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

«Είναι από αυτά τα περιστατικά που λες είναι για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα. Το να ταυτίζεσαι με ένα προϊόν που δεν εγκρίνεις, είναι κάτι που και μόνο ακούγοντάς το λέω αποκλείεται. Με παρουσιάζει ότι είμαι σε διαμάχη με διαιτολόγους γιατί υποτίθεται χρησιμοποιώ αυτά τα σκευάσματα. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Κάποιοι άνθρωποι παραβίασαν τον λογαριασμό μου και κινούνταν σαν να είμαι εγώ. Επικοινώνησα με τον δικηγόρο μου για αυτό που συνέβη με τα σκευάσματα αλλά θα τα αναλάβουν οι αρμόδιοι».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement