Η νέα αδιανόητη δήλωση της Χρυσούλας Διαβάτη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε σήμερα η Χρυσούλα Διαβάτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον χώρο του Θεάτρου.

Advertisement

«Ήταν εκεί καλώς ή κακώς. Για όλα είναι υπεύθυνος ο ελληνικός λαός που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο στον τοίχο και αρχίζουμε και τον καρφώνουμε. Πού ξέρουμε; Ήμασταν εκεί;», σχολιάζει η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Αυτό πάλι που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τους βίασε ή τις βίασε. Με το ζόρι δε μπορεί να σε βάλει κανένας. Εκτός αν σε πιάσει σε κάποια ερημιά, σε δέσει, σου ρίξει κανένα σπρέι, σε κοιμίσει, σε βιάσει… αν έχεις αυτή την κακοτυχία, πας στην αστυνομία την ίδια στιγμή, το δηλώνεις, σε κοιτάζει ένας γιατρός και γίνεται αυτό που είναι να γίνει», αναφέρει η ηθοποιός.

Advertisement

«Τώρα μετά από 30 χρόνια τι λέει ο καθένας… αυτό είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση. Είναι ένα ερωτηματικό, που δεν με απασχόλησε», τονίζει η Χρυσούλα Διαβάτη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Για τις καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά που έχουν γίνει σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, λέει:

«Τι κακοποιητικές συμπεριφορές; Ότι τις έβρισε; Ότι τους έδωσε καμιά καρπαζιά; Αν δεν έκαναν τη δουλειά τους; Ο άλλος βασίζει τη δουλειά του επάνω σε κάποιον. Δε μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν: πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα σου, δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά, λέει η ηθοποιός.

«Θέλω να έχω πάντα αξιοπρέπεια, να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι. Μου έχουν γίνει προτάσεις αλλά δεν θέλω», επισημαίνει κλείνοντας η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Θεωρώ άστοχες τις δηλώσεις της κυρίας Διαβάτη και προσβλητικές. Βιασμοί δεν γίνονται μόνο σε ερημιές, βιασμοί γίνονται και μέσα στον γάμο και μέσα τη σχέση. Επίσης, αν σου δώσει και καμιά καρπαζιά και τι έγινε; Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο;», σχολίασε μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement