Η Τζόυς Ευείδη για την τηλεοπτική της απουσία: «Πέρασε η μπογιά μου»

Στην τηλεοπτική της απουσία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Τζόυς Ευείδη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη στις αμοιβές της από την τηλεόραση, αλλά και στις αγενείς συμπεριφορές, που έχει δεχθεί.

Advertisement

«Φέτος η μυθοπλασία ήταν στα πάνω της, εγώ πάλι στα κάτω μου!», είπε με χιούμορ η Τζόυς Ευείδη και πρόσθεσε: «Δεν είχα καμία πρόταση για τηλεόραση. Λες να πέρασε η μπογιά μου; Δεν αποκλείεται. Ποτέ δεν ξέρεις. Για αυτό και δεν μου έκανε εντύπωση, γιατί σκέφτηκα πως πολύ απλά πέρασε η μπογιά μου».

«Δεν ανήκω στην κατηγορία των ηθοποιών που έβγαλαν πάρα πολλά λεφτά, να το ξέρετε αυτό. Γιατί πάντα ήμουν σε δουλειές που ήμουν μικρή για να τα πάρω, γιατί όταν είσαι μικρός δεν μπορείς να κάνεις κασέ. Στους «Μεν και Δεν» ήμασταν πιτσιρίκια και βγάζαμε το τίποτα», είπε στη συνέχεια για τις απολαβές από τα τηλεοπτικά σίριαλ που συμμετείχε.

Advertisement

Τέλος, σχετικά με το εάν έχει δεχθεί ποτέ κακή συμπεριφορά, η ίδια είπε ότι:

«Έχω δεχθεί αγενή συμπεριφορά. Όλοι μας δεν έχουμε δεχθεί; Είναι δυνατόν; Φυσικά! Όταν μου συμβαίνει, όμως, κάνω υπομονή για να μη με πουν σκύλα! Τι να κάνεις».

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement