Η Βίκυ Σταυροπούλου λύγισε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για την απώλεια του αδελφού της: «Αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας»

Συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου το πρωί της Τετάρτης 14/6. Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια των αγαπημένων της προσώπων δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της για τον πρόωρο χαμό του αδελφού της.

Advertisement

«Το μόνο που με ησυχάζει στις απώλειες είναι ότι εγώ έκανα τα πάντα για να μη συμβούν. Δηλαδή στη δύση αυτών των ανθρώπων προσπάθησα να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορούσα, να τους βοηθήσω και να είναι όσο πιο ευχάριστο και γεμάτο αγάπη το τέλος τους.

Τώρα μπορώ να πω στον εαυτό μου πως αυτό το έκανα. Πάντα όμως αισθάνομαι ότι «ρε παιδί μου, μήπως μπορούσα να κάνω κάτι ακόμα;». Μήπως; Ώσπου συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι Θεός. Το θέμα του αδελφού μου ήταν πάρα πολύ επώδυνο, ήταν αλκοολικός. Ήταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αδύναμος γιατί δεν κατάφερε να το νικήσει και αυτό ήταν ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Μια ήττα μου είναι ότι εγώ δεν τα κατάφερα. Αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν ήθελε ο ίδιος».

Advertisement

Δηλαδή όταν πήγαμε σε έναν γιατρό ειδικό και του είπε «γιατί είσαι εδώ;», του απάντησε πως «είμαι για την Βίκυ». Έτσι δεν καταφέρνουμε πράγματα στη ζωή, για τους άλλους. Καταφέρνουμε μόνο αν το θέλουμε εμείς μέσα μας. Και είναι ωραίο να μην έχουμε ένοχα μυστικά» συμπλήρωσε, η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement