Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά»

Την απάντηση του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου θέλησε να δώσει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend. Ο δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη στην Σοφία Μανουσακίδου.

Advertisement

«Σιγά μην με καταβάλλει το τι λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αν πει ο Αρναούτογλου κάτι κακό για κάποιον, για αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο. Προφανώς με ξέρει πολύ καλά για να μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Προσωπικά δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ γράφω μόνο για τις δουλειές ανθρώπων.

Πριν αρκετά χρόνια, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ο Όμορφος κόσμος το πρωί, είχα γράψει την γνώμη μου για αυτές τις εκπομπές και τον ίδιο. Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά και να είναι προβεβλημένος σε μια κοινωνία που λατρεύει το χρήμα κι όχι τους ανθρώπους που αγωνίζονται να ξεχωρίσουν. Αυτά τα πράγματα τα βρίσκω επικίνδυνα. Τους αυτοδημιούργητους, που καμαρώνουν γιατί δεν έχουν καλλιεργήσει τον εαυτό τους, τους θεωρώ επικίνδυνους γιατί όλοι όσοι είναι προβεβλημένοι, είναι πρότυπα για την κοινωνία» σχολίασε αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Advertisement

Για όσα ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το Happy Day, πρόσθεσε: «Το έχω πει πριν χρόνια, όταν πρωτοβγήκε. Για αυτό καμάρωνε κιόλας, ότι είχε έλλειψη παιδείας κι ότι τι να κάνω εμείς ήμασταν φτωχά παιδιά όταν ξεκινήσαμε. Είχε δίκιο ο Παπανώτας».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement