Ηλιάνα Αραβή: Η καταγγελία για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα» υπήρξε ακόμη μία νέα καταγγελία κατά διάσημου κωμικού ηθοποιού. 

Advertisement

Την καταγγελία έκανε η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή που σε ηλικία 17 ετών, μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και είχε μπει στην δραματική σχολή, είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον τότε καθηγητή της, πολύ γνωστό και τότε και τώρα κωμικό ηθοποιό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει σε καταγγελία στο ΣΕΗ και έχει αποκαλύψει το όνομα του.

Advertisement

Επίσης τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει και να προβεί σε αποκαλύψεις, αλλά εκνευρίστηκε όταν είδε τον ηθοποιό αυτές τις μέρες να βγαίνει, δημοσίως και να υποστηρίζει τις γυναίκες που παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά.

Η κύπρια ηθοποιός μας είπε ακριβώς τι συνέβει με τον πολύ γνωστό κωμικό:

Advertisement

«Είχα έρθει στη ηλικία 17μιση ετών από την Κύπρο και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Με φλέρταρε διακριτικά στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια πιθανόν για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του, εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου και μου είχαν κοπεί τα πόδια»

«Όταν έχεις κάποιον είδωλο παθαίνεις σοκ. Έκλεισα το τηλέφωνο, το είχα πει στους γονείς μου, δεν το είπα στον διευθυντή της σχολής μου γιατί φοβόμουν ότι θα με διώξουν. Μετά από δύο χρόνια έμαθα ότι συνεχίζει να κάνει τα ίδια, έμαθα ότι ο διευθυντής δεν γνώριζε και όταν έμαθε τον αντικατέστησαν», είπε η ηθοποιός.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement