Ιωάννα Μαλέσκου – «Εκ του περισσού» – Έξαλλη η παρουσιάστρια με το τηλεφώνημα από το “ΚΚΕ” [Βίντεο]

Η Ίωάννα Μαλέσκου μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητα μας με το “Love it” και όπως είναι αναμενόμενο, αρκετοί σπεύδουν για να σχολιάσουν τόσο τα ελληνικά της που είναι άψογα όσο και τις σέξι εμφανίσεις της.

Advertisement

Η ξανθιά παρουσιάστρια δεν ξέφυγε από το στόχαστρο του Βαγγέλη Περρή ο οποίος σχολίασε καυστικά τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η ίδια έδωσε την απάντηση της μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζει λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Από κει και πέρα με λεγόμενα συναδέλφων που πιθανώς έχουν κάποιον συγκεκριμένο στόχο ή μια πρόθεση, θεωρώ εκ του περισσού να ασχοληθούμε με αυτά».

Advertisement

Τη δική τους νότα στο όλο ζήτημα έδωσαν ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μαζί με την ραδιοφωνική του παρτενέρ Φελίσια Λαπάτη οι οποίοι έκαναν φάρσα στην Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Sfera FM λέγοντας της πως έχουν καλέσει από το ΚΚΕ. Η φράση “εκ του περισσού” που χρησιμοποίησε η ίδια εξόργισε τους παραγωγούς οι οποίοι κάλεσαν για να ζητήσουν εξηγήσεις από εκείνη.

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, ως υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε η βάση του οποίου είναι στον Περισσό, θέλησε να ρωτήσει την ίδια για αυτό που είχε πει.

Advertisement

Ακούστε παρακάτω τι ακριβώς συνέβη στον αέρα του sfera.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement