Ιωάννα Μαλέσκου: Πέταξε τα καρφιά της στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν και η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πετάξει τα καρφιά της μέσα από την πρωινή της εκπομπή.

Advertisement

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θέλησε να στείλει μηνύματα με αφορμή συνέντευξη της Κατερίνας Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια είπε κοιτώντας την κάμερα:

Advertisement

«Επειδή είναι πολύ εύκολο και το καταλαβαίνω γιατί μπαίνω πολλές φορές στη θέση πολλών ανθρώπων που θέλουν κάτι να πουν και σου λέει «ποιον μπορώ να στοχοποιήσω ή να αποδομήσω έναν άνθρωπο;», καλώς κάνετε αυτό που κάνετε εσείς που το κάνετε, να ξέρετε όμως ότι οι άνθρωποι δεν αποδομούνται όσο και αν προσπαθείτε, αν έχουν ισχυρές προσωπικότητες και τα έχουν καλά με τον εαυτό τους. Από εκεί και πέρα, ουδείς τέλειος».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Με αφορμή αυτά που ακούω εγώ για μένα, αν ανακουφίζεστε γράφοντας σκληρές, άσχημες, αρνητικές κριτικές ή τοποθετούμενοι εσείς που μιλάτε επαναλαμβανόμενοι στο ίδιο μοτίβο χωρίς καν να γνωρίζετε έναν άνθρωπο, είναι ΟΚ. Είμαι καλά αν ανακουφίζεστε κι εσείς. Από την άλλη όμως να ξέρετε ότι όλο αυτό επιστρέφετε. Αν είστε ΟΚ εσείς με τον εαυτό σας, τότε είναι ΟΚ και οι άλλοι.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

«Για να τα λέμε μέσα από το βήμα που μας δίδετε, για όσο μας δίδετε σε μία εκπομπή να λέμε και να υποστηρίζουμε συνεργάτες, συναδέλφους και ανθρώπους οι οποίοι λένε την άποψή τους. Εύχομαι να μην λιθοβολούνται μετά και αυτοί, γιατί συνηθίζουμε με τις πέτρες. Οι πέτρες όμως συλλέγονται και χτίζουν ωραία οικοδομήματα, ωραίους πύργους και έχουν ωραία θέα», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement