Ιωάννα Μαλέσκου σε Φαίη Σκορδά – ΣΚΑΙ: «Την αισθάνομαι… Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες»

Την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1 θέλησε να σχολιάσει η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Δευτέρας.

Advertisement

Η παρουσιάστρια που θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό την ερχόμενη Παρασκευή, αναφέρθηκε και στα σενάρια μεταγραφών που αφορούν την Φαίη Σκορδά.

Η εντυπωσιακή κυρία που ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, είπε μεταξύ άλλων για την Φαίη πως δεν την απασχολεί αν θα πάει στον έναν σταθμό ή αν θα πάρει τη θέση άλλου.

Advertisement

Όσα ανέφερε:

«Ακούγονται πάρα πολλά για τη Φαίη Σκορδά, όχι αν θα έρθει στον ΣΚΑΙ, όχι αν θα πάει κάπου αλλού. Όπου κι αν επιλέξει να πάει, η δική μου ευχή θα είναι όντως να τα έχει ζυγίσει όλα. Είναι πολλά χρόνια στο χώρο, άρα μπορεί να κρίνει τι συμβαίνει και πιο περιβάλλον είναι καλύτερο για την ίδια.

Advertisement

Εύχομαι να είναι πραγματικά ευτυχισμένη γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να κάνεις αυτό που αγαπάς. Να είσαι κάθε μέρα στο χώρο που αγαπάς, με τους ανθρώπους που έχεις επιλέξει. Αυτή θα είναι η ευχή μου.

Δεν με απασχολεί αν θα πάει στον έναν σταθμό, αν θα πάρει τη θέση άλλου. Κανένας δεν παίρνει τη θέση κανενός. Οι θέσεις δεν είναι κατοχυρωμένες. Ακριβώς επειδή η τηλεόραση είναι μια μεγάλη αγκαλιά.

Θα της ευχηθώ τα καλύτερα κι επειδή ξέρω ότι είναι ένας πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, θα κλείσω και θα πω ότι κάτι μέσα μου με κάνει να την αισθάνομαι. Της εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement