Καινούργιου – Μαλέσκου: Η κόντρα τους έληξε και τώρα ήρθαν τα μηνύματα συμπαράστασης

Εκτός ΣΚΑΙ θα βρεθεί η Ιωάννα Μαλέσκου αφού ο σταθμός δεν θέλησε να ανανεώσει την συνεργασία τους. Η παρουσιάστρια μίλησε στο τηλεοπτικό κοινό και συγκίνησε όχι μόνο το κοινό αλλά και τους συναδέλφους της.

Advertisement

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του Alpha έστειλε το δικό της μήνυμα στην συνάδελφό της για να της δώσει δύναμη. Η κόντρα τους πριν από μερικούς μήνες φαίνεται ότι έχει περάσει και οι δύο γυναίκες κοιτάζουν μπροστά.

«Το τι bullying έχω φάει Ιωάννα εγώ άσ’ το. Δεν θα είσαι αρεστή Ιωάννα μου από όλους. Ούτε από τους συνεργάτες. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες μετά, παρ’ ότι θα τους έχεις συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο να βγάλουν κακία. Τώρα στεναχωριέσαι και δακρύζεις γι’ αυτούς αλλά δυστυχώς σε αυτή τη δουλειά δεν θα είσαι αρεστή από όλους.

Advertisement

«Ακόμα και αν βγουν να πουν οι συνεργάτες σου πόσο σε αγαπάνε, δεν θα προβληθεί ποτέ. Θα προβληθεί η κακία. Γιατί δυστυχώς αυτό πουλάει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, της την έχουν πέσει αρκετά».

«Να σου πω και κάτι Ιωάννα μου, ότι ο κόσμος είναι αχάριστος».

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement