Κατερίνα Διδασκάλου: Η τηλεοπτική της επιστροφή, το «Μαύρο Ρόδο» και η διαμονή της σε μοναστήρι


Πρεμιέρα απόψε για την πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο». Η πρωταγωνίστρια Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε για όλα στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Advertisement

Η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είναι μία τόσο διαφορετική ηρωΐδα. Υποδύομαι μία ηγουμένη σε μοναστήρι, μια γυναίκα που έχει αποφασίσει πως αυτή θα είναι η ζωή της πια». Πρόσθεσε ότι η Ηγουμένη Φιλαρέτη είναι εκείνη που θα πει στην ηρωΐδα (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) να σκεφτεί πολύ καλά αν θέλει να εγκαταλείψει τα εγκόσμια».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Για την εξόρμηση της σε μοναστήρι στο Ρέθυμνο είπε: «Πέρασα υπέροχα. Η Ηγουμένη Θέκλα είναι ένας φωτισμένος άνθρωπος. Όλες τις κοπέλες που μπήκαν νωρίς στο μοναστήρι, τις έβαλε να τελειώσουν το σχολείο, να πάνε στο πανεπιστήμιο… Έχω πάρει πολλά στοιχεία της», εξήγησε.

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να αποσυρθεί πλήρως σε ένα μοναστήρι είπε: «Δεν θα μπορούσα να το κάνω για πάντα. Ωστόσο, μου άρεσε που αποσύρθηκα για λίγο. Προσεύχομαι στην ανώτερη δύναμη που μας διέπει, γιατί πιστεύω πως η προσευχή είναι παρηγοριά, είναι δύναμη».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement