Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος σε διάλογο – φωτιά στον αέρα: «Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση, συμφωνείς;»

Δεν έχουν τέλος τα νεύρα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αφού τις τελευταίες ημέρες η μία ένταση διαδέχεται την άλλη. Η παρέα της εκπομπής Super Κατερίνα συζήτησε σχετικά με τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις των συμβολαίων στα κανάλια. Η κουβέντα στράφηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα γενικότερο σχόλιο.

Advertisement

«Η καλή συμπεριφορά στη δουλειά μετράει. Εγώ έχω μία αρχή και το λέω και για τον εαυτό μου και για όλους. Νομίζω θα συμφωνήσεις κι εσύ Ανδρέα, που έχεις και τη μεγαλύτερη πείρα από όλους. Ουδείς αναντικατάστατος στην τηλεόραση», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ακόμα και κάποιοι που πίστευαν ότι μπορεί να φύγουν από μία ζώνη και αυτή να διαλυθεί ή ακόμα και να διαλυθεί ολόκληρο κανάλι. Ουδείς αναντικατάστατος… ουδείς», τόνισε η παρουσιάστρια.

Advertisement

«Αυτό ισχύει σαν κανόνας αλλά επειδή δεν έχουμε τα ταλέντα, να είναι πλούσια η αγορά και ο τηλεοπτικός ορίζοντας, όταν βρίσκεις κάποιον που είναι πολύ καλός ή μία αξία σταθερή στον χρόνο, δε μπορείς να την αντιμετωπίζεις με αυτό το ρητό. Δηλαδή με αυτή τη λογική θα εξαφανίσω ας πούμε τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Ισχύει όμως αυτό το ρητό. Ποτέ δεν έφυγε κάποιος και σταμάτησε μια ιστορία. Είναι όμως κάποια πρόσωπα που τα κανάλια και η τηλεόραση πρέπει να στηριχθεί επάνω τους, γιατί είναι ταλέντα ή υπερταλέντα», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Advertisement

«Είτε γιατί κάνουν εμπορικά και φέρνουν έσοδα στους σταθμούς, είναι πολλοί οι λόγοι», επισήμανε η Κατερίνα Καινούργιου σε εκείνο το σημείο.

«Παίρνουν ένα project και το αποθεώνουν. Είναι στο θέμα της οργάνωσης να το εκμεταλλευτεί και να βγάλει χρήματα από αυτό», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement