Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά και απαντά στις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον – ΒΙΝΤΕΟ

“Βρίσκομαι σε ένα κανάλι και τιμώ στο συμβόλαιό μου. Μέχρι 2 Ιουλίου εγώ έχω εκπομπή κανονικά εδώ”, ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» άδραξε την ευκαιρία να πει κάποια πράγματα στους τηλεθεατές, με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα της «Φωλιάς των Κου Κου» για τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ.
Η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στην πρωινή ζώνη του Star.

«Θέλω να πω κάτι, επειδή τώρα το διάβασα. Το είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα και μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Έβλεπα τώρα την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη και είπε ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να ακούς ότι έρχεται κάποιος άλλος να σου πάρει τη δουλειά, ενώ έχεις συμφωνήσει.

Advertisement

Προφανώς υπονόησε κάποια πράγματα για όλη αυτή τη φημολογία που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Επειδή λοιπόν αφορά και εμένα και ακούγονται πάρα πολλά για εμένα, ότι πάω στο Star, ότι θα πάρω τη θέση της Καραβάτου, δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι παρακαλώ σταματήστε όλο αυτό που γίνεται γιατί κι εγώ νιώθω πάρα πολύ άσχημα.

Δεν μπορώ κάθε μέρα να βγαίνω και να το διαψεύδω. Είναι και πολύ άσχημο για τους παρουσιαστές που βρίσκονται σε αντίστοιχη ζώνη».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement