Κατερίνα Καραβάτου: Συγκλονισμένη στον αέρα του Mega μίλησε για την απώλεια της μητέρας της – «Δεν μπορώ καν να το περιγράψω»

Στο πλατό του «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια της μητέρας της και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Advertisement

«Ο χαμός της μητέρας μου είναι ένα γεγονός που δεν μπορώ καν να το περιγράψω. Είναι κάτι με το οποίο δεν έχω έρθει ακόμα σε συμφωνία. Δεν τους έχω σβήσει ακόμα, ούτε τη μαμά μου ούτε τον μπαμπά μου, από τις γρήγορες κλήσεις του κινητού και κάθε φορά βλέπω “μανούλα” και “μπαμπάκας”.

Δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη και να μείνω εύκολα. Την τελευταία φορά έμεινα σε ξενοδοχείο. Μου κόστισε αυτό που δεν μπόρεσα να μπω μέσα στο σπίτι μου», είπε συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ καν να μπω στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή. Το τελευταίο διάστημα, μετά την πολύ δύσκολη περσινή χρονιά που πέρασα, έχω καταφέρει να σταθώ στα πόδια μου».

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement