Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: Αποχώρησε από το GNTM κι έσπευσε να γράψει στο Instagram!

Τέλος από χθες το βράδυ ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι από το GNTM. Το μοντέλο δεν τα πήγε καθόλου καλά στη δοκιμασία και οι κριτές με ευκολία του έδειξαν την πόρτα εξόδου.

Advertisement

Χθες τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν για μία καμπάνια για φυτικά ροφήματα, από τον Πάνο Γεωργίου, και να υπερπηδήξουν έναν υδάτινο λευκό καταρράκτη.

Ο Κωνσταντίνος δεν κατάφερε να εκτελέσει τις πόζες που έπρεπε κι έτσι οι κριτές δεν είχαν καν μία φωτογραφία του να βαθμολογήσουν. Συγκεκριμένα ο νεαρός γλίστρησε στη σχάρα κι έτσι δεν κατάφερε να κάνει καμία λήψη.

Advertisement

«Μετά από τρία χρόνια στο GNTM είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά δεν έχουμε να κρίνουμε φωτογραφία προς αποχώρηση. Είχαμε το ατύχημα του Κωνσταντίνου οπότε, Κωνσταντίνε, αποχωρείς εσύ σήμερα» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά!

Ο νεαρός λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου, έσπευσε να γράψει το εξής αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram:

Advertisement

«Eνα ταξίδι έφτασε στο τέλος του και ένα καινούργιο αρχίζει. Ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τους αγαπημένους μας κριτές @vickykaya_@skoulos @angelosbratis @genevievevv και τον coach που τον έχω αδυναμία @yiorgoskaravas_official. Ήταν μια πανέμορφη εμπειρία από όλες τις απόψεις, αλλά́ τώρα αρχίζει το καλό!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement