Κώστας Μπόβολος – Big Brother: Δείτε πως είναι σήμερα μετά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνιση του

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όταν πήρε μέρος στο Big Brother πριν από 19 χρόνια. Ο Κώστας Μπόβολος είναι σήμερα 45 ετών και όπως θα δείτε στο βίντεο έχει αλλάξει αρκετά εμφανισιακά. Εμείς τον γνωρίσαμε με μακριά μαλλιά και τώρα όπως θα δείτε τα έκοψε.

Advertisement

Ο πρώην παίκτης μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Open για την εμπειρία του στο ριάλιτι, τη ζωή του σήμερα καθώς και την επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση.

«Εμείς τότε δεν ξέραμε τι συνέβαινε. Ήμασταν τελείως αγνοί στο τι κάναμε. Πλέον είναι όλα προβλεπόμενα. Ακόμη και το ειδύλλιο με κάποια κοπέλα εκεί μέσα μπορεί να είναι επιτηδευμένο. Σίγουρα σχέδια έχουν ο Αντιδήμαρχος μαζί με την αγρότισσα. Μέχρι στιγμής τους βγαίνει. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μανούλα σε αυτά. Με το που ξεκινάει να μιλάει ο Μικρούτσικος τα καλύπτει όλα. Με το που τελείωσε το παιχνίδι και έζησα δύο χρόνια στην Αθήνα, γύρισα στην Άρτα. Τώρα έχω ένα καφέ-bistro. Αν με ρωτήσεις τι έχω κάνει στη ζωή μου όντας 45 χρονών, θα πω η κόρη μου» είπε ο Κώστας Μπόβολος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement