Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Η τελευταία ημέρα που τα είπαν τηλεοπτικά, ο συγκινητικός αποχαιρετισμός και τα δάκρυα – ΒΙΝΤΕΟ

Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα. Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι, εκτός από τη δεκαετή κοινή πορεία είχαν και 7 χρόνια τηλεοπτικής συνεργασίας. Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωνε την αποχώρησή του από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στις 5 Μαΐου του 2021. Ο παρουσιαστής μίλησε στο τηλεοπτικό κοινό για την απόφαση του και η Κατερίνα Καραβάτου δεν άντεξε και λύγισε.

Advertisement

Ο Κρατερός Κατσούλης είχε αναφέρει τα εξής:

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star.

Advertisement

Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω.

Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement