Λάμπης Λιβιεράτος: «Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις Λιβιεράτος ψυχιατρείο. Θέλω να υπάρχει εκεί…»

Στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ μίλησε για όλους και για όλα ο Λάμπης Λιβιεράτος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στα προβλήματα της υγείας του τα οποία αντιμετώπισε στο παρελθόν. Όπως είπε, θέλει να υπάρχει μια συγκεκριμένη αναζήτηση στην Google για εκείνον προκειμένου να μπορεί να ερμηνεύσει.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Την δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει.

Advertisement

Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να μιλήσω. Ήμουν εγκλωβισμένος. Έπρεπε να μιλήσω για να μην γραφτεί ότι να ‘ναι». Για όλα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις. Υπήρξε από μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας διακριτικότητα.

Κάποιοι, βέβαια, κυνηγάνε τη δημοσιότητα και πρέπει να βγάλουν μια είδηση, τους είπα να την βγάλουν αλλά να μου δώσουν απλά την ευκαιρία να για αυτό. Να μην το βγάλουν όπως να ‘ναι. Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο». Πρώτο από όλα. Γράφτηκαν πολλά και ο αλγόριθμος της Google, ο καημένος, τι θα βγάλει… Δεν σκέφτεται… Εγώ, όμως, θέλω να υπάρχει αυτό εκεί γιατί μπορώ να το ερμηνεύσω, να το αποκωδικοποιήσω, να το δουν οι άνθρωποι που θέλω να το δουν και με ενδιαφέρουν».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement