«Λύγισε» ο γιος του Γιάννη Βογιατζή στον αέρα αποκαλύπτοντας τα τελευταία λόγια του πατέρα του «Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, μου είπε…»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Βασίλης Βογιατζής γιος του Γιάννη Βογιατζή που έφυγε από τη ζωή χτες 15/5 σε ηλικία 89 ετών. Ο γιος του σπουδαίου τραγουδιστή μίλησε στην κάμερα και θέλησε να μοιραστεί τα τελευταία λόγια του πατέρα του.

Advertisement

«Νιώθω λύπη που έχασα τον πατέρα μου αλλά και περηφάνια, γιατί έχει αφήσει κάποια ιστορία πίσω, τα τραγούδια και τις ταινίες του», δηλώνει συγκινημένος ο Βασίλης Βογιατζής.

«Τις τελευταίες του στιγμές συζητήσαμε πολλά πράγματα που δεν είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια. Μου άνοιξε την ψυχή του και του άνοιξα τη δική μου. Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους και να τα λένε όλα. Εγώ άργησα λιγάκι αλλά ευτυχώς πρόλαβα να τα πω, γιατί πιστεύω ότι, αν δεν τα έλεγα, η ψυχή μου θα ήταν πολύ άσχημα. Τώρα είμαι ελεύθερος», εξομολογείται.

Advertisement

«Μου ζήτησε συγγνώμη σε ό,τι είχε κάνει λάθος, το ίδιο έκανα κι εγώ. Αναπληρώσαμε τον χαμένο χρόνο μέσα σε έναν μήνα.

Κάποια στιγμή βοηθούσε έναν κύριο στο νοσοκομείο και με φωνάζει ο πατέρας μου και μου λέει: Μπίλυ, δεν φανταζόμουν ότι είσαι ο καλός Σαμαρείτης. Μα τι περίμενες να ήμουν, αφού εσύ μας το δίδαξες; Έτσι του είπα. Του λέω: θα είσαι και για άλλα πράγματα περήφανος, που θα τα συζητήσουμε μετά. Αλλά όταν μου είπε ότι είναι περήφανος, ένιωσα πάρα πολύ ωραία», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια ο Βασίλης Βογιατζής.

Advertisement

«Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του μου έδωσε την ευχή του, μου είπε να προσέχω την οικογένειά μας και να προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος», καταλήγει στην περιγραφή του ο γιος του Γιάννη Βογιατζή.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement