Μαρία Αναστασοπούλου: Είπε «αντίο» στους τηλεθεατές και στον ΣΚΑΙ μετά από 15 χρόνια

Φινάλε για την εκπομπή «Σήμερα» όπως την ξέραμε στον ΣΚΑΙ και η Μαρία Αναστασοποούλου είπε «αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στο κανάλι μετά από 15 χρόνια.

Advertisement

Η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και όπως όλα δείχνουν από Σεπτέμβριο θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Όσα είπε:

Advertisement

«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement