Μαρία Τζομπανάκη: Οι προσωπικές επιλογές για τις οποίες έχει μετανιώσει

Για όλους και για όλα μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη στην μεγάλη πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η τηλεοπτική Καλλιόπη από τον Σασμό αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή της να ζήσει κάποια χρόνια στην Αμερική.

Advertisement

«Ωραία είναι η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπάει τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Περνούσα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί, ήθελα να έρθω εδώ», είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, μπαίνουν από την αρχή κάποιοι κώδικες που πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση, όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο πράγμα που έκανα ήταν να φύγω από την πατρίδα μου και από τον γιο μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσο για τις αποφάσεις που τελικά, μετάνιωσε, είπε: «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει. Όχι επαγγελματικά, προσωπικές επιλογές. Αυτές οδηγούν και σε κάποια επαγγελματικά. Δεν έκανα κάποια πράγματα, γιατί φοβόμουν. Έχασα χρόνο, όμως αυτό είναι το δικό μου οικοδόμημα και το αγαπώ. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν. Άργησα μετά, να μάθω. Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να κάνω, τόσα πολλά, που θα ήθελα να ζήσω άλλη μία ζωή. Και όταν υπολογίζω τον χρόνο, βλέπω ότι δεν μου φτάνει», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement