Μαρία Τζομπανάκη – Ορφέας Αυγουστίδης: Μητέρα και γιος ξετυλίγουν τη ζωή τους πριν και μετά το «Σασμό»

Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται και σε αυτή τη συνεργασία συνδέονται με ρόλους…. ζωής, δηλαδή μάνας και γιου. Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης, μητέρα και γιος, συνάδελφοι και τώρα συνεργάτες στην ερωτική δραματική σειρά του Alpha, «Σασμός», που σκαρφαλώνει κάθε μέρα όλο και ψηλότερα στους πίνακες τηλεθέασης, ξετυλίγουν τη ζωή τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες, στην κάμερα του «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

Advertisement

Η Μαρία Τζομπανάκη υποδύεται την Καλλιόπη Σταματάκη, μια δεσποτική γυναίκα, αυταρχική και ταυτόχρονα θρησκευόμενη, που θέλει να τα ελέγχει όλα και να λύνει τα προβλήματα της οικογένειας αποφασιστικά. «Το κοινό μου σημείο με τον ρόλο είναι η αφοσίωση μου στα παιδιά και την οικογένεια… Δεν έχω αυτό που έχει ως ιδέα η Καλλιόπη. Πιστεύει και τροφοδοτεί την ιδέα της βεντέτας. Διαφωνώ… Εάν μου πείραζε κάποιος το γιο μου ή  τον εγγονό μου…δεν ξέρω τι θα έκανα…».

«Είναι περίεργο αλλά ωραίο  που η τηλεοπτική μου μητέρα είναι η μαμά μου. Το έχουμε βρει. Κάτι γίνεται ωραίο και ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι τρισδιάστατο σε αυτή τη σχέση εξ αρχής» λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αστέρης Σταματάκης στη σειρά. «Η Καλλιόπη έχει αδυναμία στον πρωτότοκο γιο της τον Μαθιό, βάζοντας διακριτικά στο περιθώριο τον Αστέρη».

Advertisement

Πρόκειται για «σπάνια ευκαιρία αυτή η συνεργασία. Είναι ευλογία. Ήθελα πάντοτε να παίξω με τον γιο μου, τον Ορφέα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου συνέβη αυτό» υπερθεματίζει η Μ.Τζομπανάκη. Και μάλιστα σε μια περίοδο μετά την καραντίνα. «Η πρώτη καραντίνα με στρίμωξε πολύ και ψυχολογικά. Ήμουν κλεισμένη σε ένα ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη…», εκεί όπου είναι το δεύτερο σπίτι της. «Βρισκόμαστε με τον σύζυγό μου με ταξίδια. Το ήξερα εξ΄αρχής ότι θα πηγαινοέρχομαι στην Αμερική».

Μία ωραία γυναίκα, όπως η Μαρία Τζομπανάκη, τι σχέση έχει με τον χρόνο; «Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας και το παιδί του γιου μου που θα μεγαλώσει…. Η ζωή που εξελίσσεται. Δεν έχω θέμα με το γήρας, έτσι όπως ρατσιστικά το αντιμετωπίζουν. Θεωρώ ότι η π ομορφιά δεν τελειώνει, όταν αρχίζουν οι ρυτίδες. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη λέω «εσύ είσαι βρε Μαρία; Εσύ μπορείς να πιάσεις το βουνό…» τονίζει. «Τώρα ζω και τη γέννηση  του γιου του γιου μου. Και  ρωτάω τον γιο μου «λες να ζήσω και τη γέννηση του δισέγγονού μου;». Και ο Ορφέας μου απαντά: Ικανή σε έχω!…Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να αγαπήσω κάποιον περισσότερο από το γιο μου αλλά το νιώθω για τον εγγονό μου….  Τον εγγονό μου θα τον  μεγαλώσει η μητέρα του. Εγώ θα τον χαρώ, χωρίς το άγχος της ανατροφής, γιατί το έχουν δύο υπέροχοι γονείς».

Advertisement

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ως μπαμπάς… «ασχολούμαι και βοηθάω στη φροντίδα του παιδιού. Στο σπίτι είναι πολύ ωραία με τον μικρό… Το να βοηθήσεις  στη φροντίδα δεν είναι μόνο για να βοηθήσεις τη σύντροφό σου αλλά και να συνδεθείς με όλη τη διαδικασία….  Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη για τη σύντροφό μου» υπογραμμίζει και αποκαλύπτει το όνομα του γιου του «Αχιλλέας – Κωνσταντίνος».

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

«Σασμός»,  Πέμπτη 09.09.2021 στις 20:00

Από τις 13.09.2021, η ώρα προβολής θα είναι Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement