Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν πέφτω πια από τα σύννεφα, έχουν δει πολλά τα ματάκια μου»

Στην εκπομπή «Είμαστε μαζί» του ΑΝΤ1 με την Ελίνα Παπίλα βρέθηκε καλεσμένη η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφο της, Αλέξη Γεωργούλη αλλά και σε όσα ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα metoo.

Advertisement

Η ίδια είπε: «εγώ είμαι πάντα με τα θύματα. Είμαι πάντα με τα θύματα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, εάν αποδειχθεί και όλα αυτά. Αλλά πάντα το θύμα προηγείται. Πάντα. Είναι η πρώτη σκέψη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς τον Αλέξη Γεωργούλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε πει τρεις φορές «γεια» στη ζωή μας αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να ακούσουμε κάτι αλλά για όλους μέχρι κάποια στιγμή δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Τώρα όλα αυτά θα βγουν, φαντάζομαι.

Όλοι πέφτουν πια από τα σύννεφα με όλους, εγώ όμως δεν πέφτω πια από το σύννεφο κανενός γιατί δεν ανεβαίνω στο σύννεφο πρώτα από όλα. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου οπότε πάντα θα έχω το νου μου για όλα.

Advertisement

Δεν είναι όλοι όμως με τα θύματα. Έχουμε δει και προσπάθεια συγκάλυψης και έχουμε δει χιλιάδες πράγματα. Δεν είναι όλοι με τα θύματα και είναι πολλοί που στοχευμένα δεν είναι με τα θύματα γιατί υπάρχουν συμφέροντα και πολλά πράγματα. Έχω ζήσει τις δίκες στο παρελθόν που είδα αγριευτικά πράγματα, να προσβάλλουν και να φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και τα θύματα και τους μάρτυρες οπότε θεωρώ πως θέλει μια γερή αναδιάρθρωση και η δικαιοσύνη. Υπάρχουν πάρα» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαριάννα Τουμασάτου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement