Masked Singer: Η Γωγώ Τσαμπά ήταν τελικά ο αχινός

Μία ακόμα αποκάλυψη έφερε το τέταρτο επεισόδιο του The Masked Singer με τον Αχινό να βγάζει τη Μάσκα και τους Detectives να αντικρύζουν την Γωγώ Τσαμπά!

Advertisement

Η τραγουδίστρια ως Αχινός ερμήνευσε το «Σ’ έχω κάνει θεό» αποπροσανατολίζοντας τους πάντες εκτός από τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος ήταν σίγουρος για την πρόβλεψή του. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τον Σάκη Ρουβά πώς κατάφερε να βρει το πρόσωπο πίσω από τη Μάσκα εκείνος είπε πως την αγαπά και δεν γινόταν να μην τη βρει!

Η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις είπε πως θα ήθελε να μείνει λίγο ακόμα γιατί το διασκέδασε πολύ αλλά από την άλλη πλευρά είναι ο καιρός που ανεβαίνουν πολύ και οι ρυθμοί της δουλειάς της.

Advertisement

Στην παρέα του The Masked Singer προστέθηκε και μία νέα Μάσκα. Η Μαργαρίτα ήρθε για να φέρει την Άνοιξη στο πλατό και μοίρασε αγάπη με το «Σ’ αγαπάω» του Νίκου Βέρτη. Συνεσταλμένη και ντροπαλή η Μαργαρίτα αποκάλυψε πως έρχεται από το πιο όμορφο και ηλιόλουστο σημείο της Ελλάδας από το οποίο μάλιστα έχουν βγει τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz. Μοιράστηκε επίσης πως έχει γεννηθεί καλοκαίρι αλλά και ό,τι έχει γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο με την Ελλάδα να είναι πάντα ο τόπος αναφοράς της.

Την πρώτη εμφάνιση της Μαργαρίτας ακολούθησε το Ποπ Κορν που τραγούδησε «The Don’t Care About Us» με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να επιμένει στην πρόβλεψή της και τον Σάκη Ρουβά να δίνει στη Μάσκα τα εύσημα για το τραγούδι. Ο Γορίλας μετά από τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο «The Show Must Go On» συγκινήθηκε πολύ από τα καλά λόγια των Detectives με τον Θοδωρή Μαραντίνη να συμφωνεί με τα λεγόμενά της για το τραγούδι ενώ δάκρυσε λέγοντας πως έπρεπε να ντυθεί Γορίλας για να του πουν ότι έχει ωραία φωνή. Το Cyber Girl τραγούδησε με το γνωστό του νάζι το «Υπάρχω για σένα» ενώ ο Τσολιάς ξεσήκωσε τους Detectives με το «Hippy hippy shake». Μία διαφορετική οπτική στο «Μην αντιστέκεσαι» του Σάκη Ρουβά έδωσε ο Μινώταυρος ο οποίος πόζαρε σαν… alter ego του παρουσιαστή διατηρώντας πάντα την αδυναμία του στην Αθηνά Οικονομάκου. Το Μωρό τόλμησε με το «Physical» ολοκληρώνοντας το τραγουδιστικό μέρος του σόου.

Advertisement

Οι Μάσκες έφεραν μαζί τους αφίσες από το… δωμάτιό τους αποκαλύπτοντας τις προτιμήσεις αλλά και τις αδυναμίες τους με τους Detectives να… μπερδεύονται ακόμα περισσότερο και τις προβλέψεις στο twitter να παίρνουν φωτιά!

Μετά την αποκάλυψη του Αχινού και λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς ο Σάκης Ρουβάς προϊδέασε το κοινό και τους Detectives για την επόμενη Μάσκα που θα δούμε στο σόου κάνοντας… κουάκ κουάκ! Πάει κάπου το μυαλό σας;

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement