MasterChef 5: Έρχεται με πολλές ανατρεπτικές αλλαγές!

Το MasterChef 5 επιστρέφει στο STAR και όπως μάς έχουν προϊδεάσει ήδη οι 3 σεφ του, στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, «φέτος τίποτα δεν θα είναι το ίδιο»!

Advertisement

Ο 5ος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής ετοιμάζεται ήδη, με κριτές και παίκτες να έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα – με τα νέα δεδομένα όμως.

Τι αλλάζει; Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real, τόσο οι συνθήκες του λοκ ντάουν όσο και η ανάγκη για ανανέωση φέρνει αρκετές αλλαγές.

Advertisement

Καταρχήν οι σεφ, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, δεν θα έχουν στο εξής τον ρόλο των coaches αλλά μόνο των κριτών. Δηλαδή, στο MasterChef 5 δεν θα έχουμε «team Κουτσόπουλος», «team Κοντιζάς», «team Ιωαννίδης», με 7 παίκτες στην κάθε ομάδα, ούτε βέβαια και κονκάρδες στο πέτο των επίδοξων MasterChef.

Επίσης, στις οντισιόν του νέου κύκλου, για να «περάσει» ένας παίκτης θα πρέπει να έχει 3 «ναι». Δηλαδή για να εξασφαλίσει μία θέση στο παιχνίδι και στο σπίτι του MasterChef 5 , θα πρέπει να εξασφαλίσει ομόφωνη απόφαση και των 3 κριτών.

Advertisement

Κι όπως είπαμε και παραπάνω, θα δούμε κι αρκετές αλλαγές λόγω προστασίας από τον κορονοϊό.

Στους πάγκους οι παίκτες θα έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους από ό,τι στα προηγούμενα παιχνίδια, στις ομαδικές δοκιμασίες θα φορούν γάντια, κι οι κριτές δεν θα δοκιμάζουν από το ίδιο πιάτο. Κάθε παίκτης θα σερβίρει ατομικές μερίδες για κάθε σεφ προκειμένου να δοκιμάσει και να δώσει την βαθμολογία του.
Νέα εποχή, νέα επεισόδια, νέα δεδομένα, νέο MasterChef!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement