Masterchef 5: Οι «κλίκες» του διαγωνισμού βγάζουν μαχαίρια!

Ένα από τα θετικά του εγκλεισμού στα τηλεοπτικά πρότζεκτ, αναμφισβήτητα είναι ότι οι συμμετέχοντες έρχονται πάντα πιο κοντά. Αυτό δεν θα μπορούσε να μη ισχύει και για το «MasterChef», μόνο που το τελευταίο διάστημα έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε αν τα… «παρεάκια» που έχουν δημιουργηθεί συμμαχούν για καλό…

Advertisement

Ιωάννης + Διονύσης + Μαρία

Στο.. «παρεάκι» τους ήταν και ο Πάνος, που όμως αποχώρησε νωρίς για προσωπικούς λόγους, άρα έμειναν τα δυο τους! Ενώ αρχικά ο Διονύσης έβγαζε έναν άσχημο εαυτό και μαζί με τον Πάνο και τον Ιωάννη «συζητούσαν» τους συμπαίκτες τους πίσω από την πλάτη τους, στα τελευταία επεισόδια φαίνεται να βλέπει μόνο το δέντρο και να μη δίνει σημασία στο δάσος. Σε όσους τον βλάπτουν, απαντάει μόνο μαγειρικά. Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και ο Ιωάννης, αλλά το αποτέλεσμα, που δεν είναι σταθερό, έχει μπερδέψει τους συμπαίκτες τους. Στην παρέα τους έχει προστεθεί και η Μαρία Λαζαρίδου, στην οποία ο Ιωάννης έχει μεγάλη αδυναμία και όπως φαίνεται έχει φέρει την ισορροπία, λόγω της δικαιοσύνης που τη διακατέχει, στην άλλοτε μισητή παρέα του διαγωνισμού, που ήθελε να έχει τον πρώτο λόγο.

Advertisement

Μαρίνα + Κωνσταντίνα

Η Μαρίνα αρχικά ήταν στην ομάδα των Ιωάννη, Διονύση και Πάνου, μετά όμως από μια ομαδική δοκιμασία προσπάθησε να… απογαλακτιστεί καθώς θεώρησε πως δεν έπαιζαν δίκαια. Με την Κωνσταντίνα ήρθαν κοντά όταν τις έβαλαν να μαγειρέψουν μαζί και έβγαλαν ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η αφορμή να πάρει η Μαρίνα στη κόκκινη ομάδα την Κωνσταντίνα, που όπως έλεγε δεν άντεχε την μπλε και την ίδια στιγμή να ανοίξει ο… ασκός του Αιόλου. Δεν υπάρχει παίκτης, κατσαρόλα και κουτάλι που δεν έχουν περάσει από κόσκινο οι δυο τους, ενώ την ίδια στιγμή θεωρούν τους εαυτούς τους άρχοντες των κουζινών όλου του κόσμου.

Advertisement

Νίκος + Στέφανος + Κωνσταντίνος + Τζιοβάνι

Μαγειρική, μαγειρική, μαγειρική. Αυτό είναι τα θέματα που έχουν στο μυαλό τους και τους απασχολούν όταν ξυπνήσουν, λίγο πριν κοιμηθούν και… ενδιάμεσα. Οι παίκτες αυτοί ήρθαν στον διαγωνισμό με έναν στόχο και θα φύγουν με τον ίδιο. Ισως κάποιος από αυτούς και με το έπαθλο στα χέρια. Συχνά ο Στέφανος βάζει τους συμπαίκτες του στη θέση τους με τον λόγο του και τις μαγειρικές τους επιδόσεις, αλλά μέχρι εκεί. Και οι τέσσερις έχουν την εκτίμηση των συμπαικτών τους, των κριτών και βέβαια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Παναγιώτης + Κωστής

Οι δυο τους έκαναν παρέα πριν αποχωρήσει ο παίκτης από την Κρήτη και φαίνεται πως κάνουν ξανά. Για την ακρίβεια, πλέον μόνο ο «Τζαμάλ», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, θέλει δίπλα του τον Κωστή. Ίσως γιατί ο τελευταίος μόνο για τον Τζαμάλ δεν είχε πει κακό λόγο φεύγοντας…

Η Μαργαρίτα έχασε την κολλητή της!

Εδώ και λίγες ημέρες, η Βίλλυ έχει αποχωρήσει από την κουζίνα του «MasterChef», γεγονός που έχει στενοχωρήσει τη Μαργαρίτα. Οι δυο μαγείρισσες έκαναν παρέα και μάλιστα η Μαργαρίτα είχε δηλώσει μόνη της πως η Βίλλυ, ούσα πιο κοινωνικη, την είχε πλησιάσει όταν μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού. Αν και το μαγειρικό επίπεδο των δύο παικτριών διέφερε, η καλή τους καρδιά και ο στόχος προς το έπαθλο νίκησε τα πάντα. Εξίσου καλή φίλη η Μαργαρίτα είναι και με τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Στο TiVi ΣΙΡΙΑΛ που κυκλοφορεί!

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Masterchef

Διαβάστε επίσης

Advertisement