Masterchef 5: Οι παίκτες που φτάνουν στην 10άδα

Masterchef: Μπορεί προς το παρόν, οι συμμετέχοντες αναλώνονται στις μεταξύ τους σχέσεις, όμως ένα μήνα αργότερα άπαντες θα αφοσιωθούν στη μαγειρική καθώς στο παιχνίδι θα έχουν μείνει όσοι πραγματικά έχουν πάθος με το φαγητό.

Advertisement

Οι παίκτες που έχουν μαγειρική… συνείδηση, στο φετινό «MasterChef» έχουν φανεί από την πρώτη στιγμή. Είναι εκείνοι που δεν μπλέχτηκαν σε αντιξοότητες τουλάχιστον ηθελημένα, ίντρικες, ενώ κατέθεταν τις σκέψεις τους την ίδια στιγμή. Αντίθετα, εκείνοι που είχαν εξ αρχής μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους, αντιμετώπισαν μειονεκτικά τους συμπαίκτες τους και «είδαν» το όνομά τους να έχει γραφεί κάτω από το βραβείο με τα αρχικά του MasterChef, είδαν σχετικά νωρίς την πόρτα της εξόδου. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του TV24, οι συμμετέχοντες που θα φτάσουν στη χρυσή 10άδα είναι οι παρακάτω…

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Οι περισσότεροι συμπαίκτες της τη θεωρούν φαβορί και τη φοβούνται για το τι μπορεί να κάνει μέσα σε μια κουζίνα. Εκείνη, ακούγοντας τα θετικά τους σχόλια, απλά ντρέπεται και τους ευχαριστεί που την έχουν τόσο ψηλά! Η αλήθεια όμως είναι πως η μαγείρισσα από την Καλλονή της Μυτιλήνης έχει αποδείξει πολλάκις, απέναντι από τους κριτές, τι μπορεί να δημιουργήσει με λίγα απλά υλικά! Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως έχουν αποφασίσει! Είναι η φετινή νικήτρια.

Advertisement

Διονύσης Σαρακίνης: Στην αρχή δίχασε το κοινό αφού είχε ταχθεί υπέρ του Ιωάννη, όμως γρήγορα κατάλαβε πως αν θέλει να προοδεύσει μέσα και έξω από την κουζίνα του διαγωνισμού, θα πρέπει να μείνει στοχοπροσηλωμένος στον πάγκο του. Κοινώς σε κάθε δοκιμασία. Με πολλή δουλειά και σεβασμό απέναντι στους κριτές, θα μπει στη 10άδα και μάλιστα θα αργήσει να αποχωρήσει από αυτήν.

Ανούς Χεριμιάν: Δηλώνει πολεμίστρια της ζωής αλλά και της μαγειρικής. Η παίκτρια από την Αρμενία αποφάσισε να βάλει ψηλούς στόχους, να αφήσει για λίγο πίσω της την ταβέρνα της μητέρας της και να εξελιχθεί όσο μπορεί στον διαγωνισμό του STAR. Και όπως φαίνεται τα καταφέρνει περίφημα.

Advertisement

Μαρία Λαζαρίδου: Η όμορφη Θεσσαλονικιά τηρεί σιγή… ιχθύος μέσα στο σπίτι και την κουζίνα του «MasterChef». Κάνει παρέα με τον Ιωάννη, μάλιστα λέγεται πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται δίκαιη σε κάθε απόφασή της. Δεν κατακρίνει, δεν προβάλλει το εγώ της, ενώ οι απόψεις της μέχρι το τέλος τού διαγωνισμού είναι σταθερές.

Στέφανος Χίλας: Δεν θέλει απλά να κερδίσει αλλά και να αφήσει πίσω του κάτι πρωτοποριακό. Είναι ο μόνος που μίλησε εξ αρχής ειλικρινά για τους συμπαίκτες του και παρά το γεγονός ότι πολλοί του γύρισαν την πλάτη, εκείνος βρήκε τον δρόμο μέχρι τη δεκάδα του διαγωνισμού. Σίγουρα θα φτάσει και ψηλότερα.

Νίκος Σκορδάκης: Ο Πατρινός θέλει να κάνει την πόλη του περήφανη, πηγαίνοντας στον τελικό του διαγωνισμού και όπως φαίνεται θα τα καταφέρει. Εκτός από καλό χαρακτήρα, πράγμα αδιαπραγμάτευτο για τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, έχει και μαγειρική αντίληψη. Αγαπημένο του υλικό είναι, όπως έχει τονίσει κατ’ εξακολούθηση, το ψάρι και καθώς ο αγαπημένος του αριθμός είναι το 5, θεωρεί πως η νίκη αυτού του διαγωνισμού τού… ανήκει. Το σίγουρο είναι πως θα φτάσει σίγουρα στην 5άδα.

Παύλος Χάππιλος: Κατάγεται από την Κύπρο αλλά μέχρι πρότινος ζούσε στην Αγγλία όπου και δούλευε ως χημικός. Ομως τα παράτησε όλα για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική που υπεραγαπά. Και όπως φαίνεται δικαιώθηκε για την απόφασή του αφού πέρασε με ευκολία στους δέκα καλύτερους του διαγωνισμού.

Λία Μακροστέργιου: Η πιο ήσυχη μαγείρισσα του ριάλιτι είναι αναμφισβήτητα η Λία. Με ένα χαμόγελο που φτάνει ως τα αυτιά, σε κάθε δοκιμασία θέλει απλά να ξεπερνά μαγειρικά τον εαυτό της, αφήνοντας πάντα πίσω τις κουβέντες που ακούει από τους συμπαίκτες της. Ο στόχος για εκείνη είναι ένας και είναι το έπαθλο. Το έχει υποσχεθεί άλλωστε και στην 4χρονη κόρη της.

Τζιοβάνι Σκαράτζι: Η ήσυχη δύναμη του διαγωνισμού κατάγεται από την Ιταλία και για την ακρίβεια έχει μεγαλώσει στο εστιατόριο που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι. Εκεί αγάπησε την κουζίνα, όχι μόνο της χώρας του, και αποφάσισε να δηλώσει μέρος στον διαγωνισμό για να μεταδώσει τις γνώσεις του στην ιταλική κουζίνα, γεγονός που ειδικά ο Πάνος Ιωαννίδης εκτιμά.

Παναγιώτης Τζαμαλής: Το κοινό τον κατηγόρησε για τη χαλαρότητά του, όμως εκείνος εξήγησε πως είναι πάντα το ίδιο ήρεμος καθώς το άγχος αποτυπώνεται στο πιάτο! Ο Τζαμάλ, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, κρατά την ουσία της μαγειρικής, αποφεύγει της φανφάρες, ενώ σκοπός του είναι να δείξει στους τηλεθεατές τι μπορούν να κάνουν με οικονομικά υλικά.

Πηγή: ΤV24

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement